INSPIREREND, VAKKUNDIG & FLEXIBEL

WOOD! Project by Vorselaars
Meer dan 45 jaar expertise, in het hele proces van boomstam tot vloerdeel.

Zoek jij ook een bedrijf met veel kennis en ervaring, die precies weet waar problemen zich kunnen voordoen?
Flexibel is door eigen productie?
Creatief en origineel is?
En… die (mee)denkt in oplossingen?

Perfect!
Want je kunt erop vertrouwen dat wij het hele proces van selectie tot realisatie tot in de puntjes verzorgen en bewaken omdat jij meer aan je hoofd hebt!

Wij zijn gericht op een goede communicatie en succesvolle samenwerking.
Samenwerken zien wij bij WOOD! als een essentiële randvoorwaarde voor succes.
Onze opdrachtgevers en de eindgebruikers staan hierbij altijd op de eerste plek.

Gegarandeerd goed!
Wij doen niet aan massaproductie. Willen ook niet veel groter groeien in omvang maar wel groeien in de zin van; iedere dag blijven werken aan het verbeteren van ons bedrijf en product.
We willen gewoon bij de besten horen!

Iedere vloer wordt met de grootste zorg behandeld.
We zijn met een kleine club en we zitten overal zelf bovenop. Daardoor hebben we korte, directe lijnen. Continuïteit en kwaliteitsbewaking is bij ons van levensbelang.
Er gaat ècht geen plank de deur uit die we niet zelf in onze handen hebben gehad.

Ondanks onze zorgvuldigheid toch niet tevreden?
Dan lossen we dat op.
Onze missie is pas geslaagd als onze klant tevreden is, nu maar ook in de toekomst.

Wij werken door heel Nederland maar ook in Europa. We hebben op dit moment klanten in België, Frankrijk, Zwitserland en Scandinavië.

ELEVATE YOUR BUILDING

Wij werken samen met- en in opdracht van interieur- en lifestylespecialisten, professionele vastgoedpartijen, de hotel,-horeca ,-retail ,-health, -en entertainmentsector en overheden.

Steeds vaker worden we al in een vroeg stadium betrokken bij een project. Samen met de betrokken partijen kunnen wij dan de houten vloer optimaal afstemmen op het rest van het concept. Met deze partijen hebben wij met regelmaat op deze wijze een samenwerking die resulteert in keuzes die volkomen in harmonie zijn, zodat de wensen van de opdrachtgever optimaal vertaald worden. En waarbij er rekening gehouden is met de intensiteit van het dagelijks gebruik en het budget. We begeleiden het complete traject van selectie tot en met de realisatie, om zo gezamenlijk tot een duurzame invulling van de zakelijke houten vloer te komen.

Wij vinden het een grote eer om met een houten vloer van ons deel uit te mogen maken van een creatief en doordacht interieur.
En we gaan precies voor een resultaat wat de opdrachtgever verwacht, maar het liefst overtreffen we deze nog.

Het moet goed voelen, een geheel vormen en versmelten met het interieur.
Het is een ode aan het pand.

ONZE BEDRIJFSFILOSOFIE

Kwaliteit is werk maken van klanttevredenheid!

Eigenzinnig

Wij presenteren ons grote kleurenprogramma op een manier waar wij in geloven: transparant, ambachtelijk, met beleving en betrokkenheid in het WOOD! LAB® Create Your Colour

Duidelijk

Binnen WOOD! zijn de lijntjes kort. We communiceren snel en duidelijk, met onze klanten, maar ook met elkaar. Zo kunnen wij onze afspraken te allen tijde nakomen.

Betrouwbaar

We leveren alleen houten vloeren waar we 100% achter staan en die we zelf in ons handen hebben gehad. We controleren alle vloeren voordat ze het bedrijf verlaten. We garanderen continuïteit en kwaliteit in leveringen.

Maatschappelijk verantwoord

We werken uitsluitend met FSC EN PEFC gecertificeerd hout en VOS en VOC- vrije (kleur)oliën. Duurzaamheid is een houding en een kans die we grijpen bij alles wat we doen.

Gewoon doen

We doen wat we zeggen, denken mee in oplossingen en staan er als het nodig is

Innovatie en ontwikkeling

Wij zijn scherp en alert en zijn steeds actief met het verbeteren en vernieuwen van onze collecties houten vloeren
WOOD-kwaliteitslogo
WOOD-dna

GESCHIEDENIS

Wood is in our bloodline

Wij zijn WOOD! Een Brabants familiebedrijf en de 3e generatie in het hout.
Al ruim 45 jaar zijn we in de houtbranche actief.
Waar we voorheen als grote speler in de houtzagerij/ schaverij in binnen- en buitenland actief waren hebben we ons nu volledig toegelegd op het customizen van houten vloeren.

In het vorige bedrijf in Tilburg waar het hout vers gezaagd uit het bos binnenkwam en uiteindelijk de zaak verliet als kant- en klare vloerdelen voor binnen- en buitenland, waren we dagelijks alleen maar aan het managen en problemen aan het oplossen. En het allerbelangrijkste; we waren niet meer met ons prachtige product bezig en hadden geen contact met de eindgebruiker. En dat was nu juist hetgene wat we zo leuk vonden en mistten.
Dat kon anders!